Van Ekeren

Houten Balie
Acht jaar geleden hebben wij een witte hoogglans balie mogen maken voor makelaars en verzekeringsbedrijf Van Ekeren in hun oude pand. Drie jaar geleden hadden wij de eer om, na de verhuizing naar hun huidige pand, de bestaande balie te verlengen en updaten om te voldoen aan de groei van het bedrijf.

Afgelopen maanden hebben wij dit pronkstuk mogen vervangen voor een hele nieuwe maatwerkbalie met een hele nieuwe uitstraling  Hieruit is een prachtige houten balie ontstaan.

Verder hebben wij nog meer werkzaamheden mogen verrichten.

De lunchroom
In de lunchroom van het bedrijf is er een open keuken gecreëerd met een grote eettafel. De eettafel is van licht HPL materiaal met houtdecor gemaakt. De bar aan de keuken is met ditzelfde materiaal gemaakt. Zo wordt er eenheid gecreëerd.

De werkplekken
De werkplekken zijn gecreëerd aan de hand van scheidingswanden. Zo ontstaan er ruimtes, maar blijft het toch open. Deze scheidingswanden zijn gemaakt van HPL platen met een matwit decor voor een luxe en rustige uitstraling. In de spreekkamers zijn de maatwerktafels en het behang door ons verzorgd.

De kast
Er is ook een opbergkast gemaakt die dient als scheidingswand. Het is een multifunctionele kast en dus een handige oplossing om meer open ruimtes te creëren. De kast is gemaakt van mat zwart HPL en is volledig op maat gemaakt met een indeling naar wens. De Electra is netjes weggewerkt en de kast is aan beide kanten te gebruiken om spullen in op te bergen. Hierdoor is de kast een pronkstuk in de grote ruimte.

Het kopieerhok
Door het plaatsen van wanden is er een kopieerhok gemaakt en een gietvloer voorzien van een kleur en coating.