Totaalproject “Van toen naar nu!”

Gelijkvloers wonen met de luxe van een vrijstaand huis

Deze voorheen lieflijke, gedateerde bungalow is volledig getransformeerd en voldoet nu aan alle moderne eisen, energiezuing, comfort en luxe. Van vloer tot dak, van muren tot inrichting, deze woning heeft een complete metamorfose ondergaan.

De vloer
In de hele woning hebben we een warme beige visgraat PVC-vloer doorgelegd, afgewerkt met witte plinten en voorzien van vloerverwarming voor optimaal comfort.

De hal
Het begint al bij de indrukwekkende entree, met een robuuste maatwerk voordeur en stijlvolle keralite delen. De nieuwe entree beschikt over een fris toilet en een grote, op maat gemaakte garderobekast in houtnerf zwart, gecombineerd met een Akupanel achterwand. Twee hoge ramen zorgen voor natuurlijke lichtinval en dubbele zwarte stalen deuren leiden naar de woonkamer.

De woonkamer en keuken
De woonkamer is voorzien van een prachtige keuken in zwart houtnerf, gecombineerd met accenten van geborsteld messing. Het aanrechtblad, uitgevoerd in kwartsiet Belvedere Leather (niet gepolijst), is een ware blikvanger. De keuken is volledig uitgerust met moderne gemakken, zoals een vaatwasser op stahoogte. Twee grote kunststof schuifpuien en hoge ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht.

De masterbedroom
De masterbedroom is gesitueerd in de uitbouw, deze beschikt over een kunststof schuifpui, twee kleine ramen en een ensuite badkamer met prachtige greige soft Muretto tegels. Het maatwerk meubel in de kleur Halifax eik naturel met hoekoplossing biedt praktische opslagruimte. De douche is uitgerust met een sunshower, en boven het toilet is een maatwerk kast in kasjmier grijs geplaatst.

De logeerkamer
Aan de andere kant van de gang bevindt zich de logeerkamer, uitgerust met een maatwerk bureau en kast. De ensuite badkamer is eveneens voorzien van greige soft Muretto tegels, een douche, toilet en een wit badmeubel.

Deze renovatie heeft de bungalow getransformeerd tot een moderne, luxe woning die voldoet aan alle comforteisen van vandaag.