ONS VERHAAL

Roza All & Wood voor al uw timmer- en houtwerkzaamheden. Van vloeren en dakkapellen tot het aanbouwen van extra ruimtes en traprenovaties.  Roza All & Wood Interieur maakt exclusieve design meubels op maat. Zowel voor de zakelijke als de particuliere markt verzorgen wij alle wensen die u heeft op het gebied van verbouwen, renoveren en maatwerk. Wij begeleiden u van begin tot eind of helpen u met diverse deelprojecten.

ONZE WERKWIJZEN

Kom in contact

Leuk u heeft interesse in een van onze expertises! We bespreken gezamenlijk de wensen en mogelijkheden. Van dromen naar doelen! Roza All & Wood

Voorstel

Voor ons is iedere klant uniek en daarom maken wij altijd een voorstel op maat dat naadloos aansluit op uw wensen en budget.

Vakwerk

We gaan aan de slag en maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen die worden verwerkt door onze vakmannen.

TEAM ROZA ALL & WOOD

Fred Roza

Oprichter / Eigenaar

Gert Roza

Allround vakman

Chris den Boer

Allround vakman

Erik Taylor

Allround vakman

Anouk Roza-Siebers

Office manager

Arie Ekelmans

Allround vakman

Daan van Soest

Allround vakman

Kom jij ons team versterken?

Vakwerk waar onze opdrachtgevers trots op zijn

Wij zijn meer dan tevreden. Wat een vakwerk, blijft genieten.

Lydia van Rossum

Wij zijn zeer tevreden met het badkamermeubel en de plaatsing hiervan.

Marleen Bruysten

Vakwerk!! Wij zijn in het Cardo Huys in Arkel dik tevreden met de prachtige verbouwing.

Ingrid Cardol

Fred is gewoon een VAKMAN met hoofdletters! Hij heeft onze houten vloer gelegd en vervolgens de veranda ontworpen en gebouwd. Daar waren we zo enthousiast over dat hij het jaar daarna ook onze schuur/stal heeft ontworpen en gebouwd. En alles ziet er TOP uit.

Anouk van Gelder

Toen wij in ons nieuwe huis een totaal verwaarloosde parketvloer aantroffen wilden wij hem eigenlijk vervangen. Gelukkig hebben wij dat niet gedaan want door jullie harde én snelle werk is de vloer weer als nieuw. Van compleet uitgedroogd geel/oranje naar prachtig licht door het goed schuren en vervolgens behandelen met witte olie. Ook de nieuwe plinten zijn mooi strak gelegd. We hebben er elke dag weer plezier van!

Marieke la Verge

Een prachtige carport laten zetten. Echt vakwerk!!!!!

Sabine Van Bruchem de Jong

Nieuwe keuken,en de rest van de onder verdieping. Mooi en strak werk geleverd, topklasse 👌👌 Bedankt vakmannen en vrouwen 👍👍

Bart Bijl

Top bedrijf met alleen maar vakmannen en een vakvrouw🥳👍

Sven Wijkniet

Fred heeft onze houten vloer, die de vorige bewoners hadden geschilderd, opgeschuurd en in de lak gezet. We hebben nu een prachtige vloer! Ook de plinten in de woonkamer heeft ie supermooi geplaatst. Fred is een vakman.

Pascal Rijnders