Nieuwe Hoven Gorinchem

Vloeren
Het grondwerk is gedaan en de fundering is gestort. Daarnaast is er een funderingsbalk ingebracht en het metselwerk is geheel zelf gedaan.

De massief houten vloer is aangeheeld en dekkend wit geverfd. Met een prachtig resultaat.

Deuren
In de zijgevel is er een blinde muur en een industriële buitendeur geplaatst. Deze is wederom zelf gemaakt in de werkplaats. Deze deur zorgt voor meer licht in huis en kan gebruikt worden als loopdeur.

Op de begane grond is er een uitbouw gemaakt, waarvan de houten pui met twee openslaande deuren helemaal zelf gemaakt in onze werkplaats. De houten pui is in moderne industriële stijl.

Keuken
Voor het plaatsen van de keuken is er een grote muur in de woonkamer uitgebroken en is er een muur dichtgemaakt in de hal waar de opening naar de keuken zich bevond. Dit is gedaan zodat er een mooie grote open keuken geplaatst kon worden voorzien van een prachtig kookeiland.

Eerste verdieping

Badkamer
Op de eerste verdieping is de badkamer helemaal gesloopt en gerenoveerd in authentieke stijl die goed bij het huis past. Daarnaast is het leidingwerk vervangen.

Zolder
Op de bovenste verdieping is er van de open zolder een zolder met twee slaapkamers en een badkamer gecreëerd. Het leidingwerk en de elektriciteit is hiervoor aangelegd. Daarnaast is de kamer afgewerkt met stuc. De mooie authentieke balken zijn hierbij behouden en in het zicht gelaten.

Dit totaalproject is geheel verzorgd door de mannen van Roza All & Wood.

Reactie van de klant:

‘’Een grote verbouwing is best spannend. Door de actieve houding, de open minded instelling van de mannen van Roza All & Wood en het telkens weer zoeken van afstemming en overleg bij het maken van keuzes is dit ons gelukt! Vanuit een fijne samenwerking met Roza All Wood hebben wij dit kunnen realiseren. 

Er werd door Roza All & Wood actief meegedacht in zowel bouwkundig, budget en materieel opzicht. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Roza All Wood biedt een totaal aanbod (ze kunnen echt bijna alles!) en een zeer nette afwerking.

Met vakkundig advies werd de kennis en kunde van Roza All Wood vertaald naar de wens van de klant. Zo is ons avontuur een fantastisch mooi project geworden waar wij met zeer veel tevredenheid op terug kijken.

Roza All & Wood, wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat: ons prachtige jaren ‘30 huis: het plekje waar wij ons gelukkig voelen met veel licht, een combinatie tussen oud en nieuw, handige hoekjes, en met behoud van alle authentieke elementen die dit huis te bieden heeft. Roza All & Wood levert een knap staaltje werk!’’