Totaalproject jaren 30 woning

Aanbouw achterzijde en diverse renovatiewerkzaamheden met behoud van de authentieke jaren 30 sfeer!

Een royale aanbouw aan de achterzijde waarbij zo goed als mogelijk is aangesloten op de authentieke jaren 30 stijl van het huis. Hierbij is gebruik gemaakt van bijpassende stenen en is een knipvoeg toegepast.

Er zijn hardhouten kozijnen geplaats in oude stijl maar dan voorzien van hr++ glas en hang en sluitwerk van deze tijd.

In het bestaande gedeelte van de woonkamer is de oude vloer verwijderd, deze is vernieuwd en de gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Het plafond is voorzien van schrootjes, zoals het ook in originele staat was.

Er is een prachtige maatwerk keuken geplaatst in de kleur zwart houtnerf, voorzien van alle gemakken.

In een van de kasten is zelfs een uitschuifbare plank gemaakt voor de koffiemachine, dit is een uitkomst bij het schoonmaken en bijvullen van de koffiemachine en ziet er ook nog eens mooi uit.

Het kookeiland is voorzien van een waanzinnig chique ceramic green polished werkblad, dit maakt het geheel echt uniek!

Er is beneden een nieuwe hal, wasruimte en toilet gerealiseerd, tevens is er een maatwerk kast om de cv-ketelruimte gemaakt, in hetzelfde decor als de wasruimte en de keuken.

Dit alles is zeer smaakvol gedaan, passend bij de jaren 30 stijl.

De begane grond is volledig voorzien van een stijlvolle pvc-vloer in groot visgraatmotief in de kleur light oak en voorzien van witte plinten.

Kortom een werkelijk schitterend eindresultaat, zoals gezegd met behoud van de jaren 30 details maar voorzien van de isolatie en energiezuinigheid eisen van nu!