Prachtig totaalproject

We hebben een prachtig totaalproject mogen realiseren! Vloeren, traprenovaties, inbouwkasten, dressoir en sierbalken, stijlvol tot in de puntjes!

Begane grond

Op de begane grond hebben we een PVC vloer in groot visgraat motief gelegd. Het type is Yup Leyton herringbone in de kleur beige en is afgewerkt met mat zwarte plinten voor een chique look. Daarnaast een traprenovatie in houtdecor beige, afgewerkt met zwarte profielen. De bijpassende maatwerktrapleuningen in mat zwart gepoedercoat voegen extra elegantie toe.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping wordt de eenheid voortgezet met een PVC-vloer in stroken in dezelfde prachtige beige kleur. De traprenovatie, ook in beige houtdecor met zwarte profielen, sluit naadloos aan op het benedenverdieping. Een extra detail is het wit gelakte traphekje met blank veiligheidsglas, een functioneel én mooi accent!

Zolderverdieping

De zolder cq de masterbedroom, heeft ook een transformatie ondergaan. Zo hebben we maatwerkkledingkasten onder de schuine kap gecreëerd, samen met een bijpassend kledingdressoir in de verfijnde kleur Nebraska Eik Grijs. En tot slot, prachtige sierbalken in dezelfde kleur als de kasten.

Dit totaalproject is niet alleen chic en luxe, maar creëert ook eenheid en rust door het doordachte gebruik van materialen en kleuren.