WERKEN BIJ ROZA ALL & WOOD

Altijd al willen werken bij een bedrijf waar vakwerk, kwaliteit, design en gezelligheid centraal staan?! Bekijk dan onze vacatures. Als vakman of vakvrouw bij Roza All & Wood werk je aan de mooiste projecten bij particulieren thuis en of bedrijven. Mede dankzij jouw technische skills en teamwork geef je onze opdrachtgevers iedere keer weer een grote glimlach van blijdschap. Je bent trots op het vakwerk dat je samen met het team oplevert.

Wellicht versterk jij ons team van vakmannen en vakvrouw! Roza All & Wood is gespecialiseerd in het maken van badkamers, dakkapellen en of totaalbouw. Naast verbouwingswerkzaamheden, renovatie en totaalbouw zijn wij ook gespecialiseerd in het leggen van houten vloeren. Van een massief houten vloer die uw huis direct karakter geeft een tot moderne duoplank met een wash bewerking. Ons team aan vakmensen maakt alles op maat en daarom zijn de  wensen voor onze klanten geen probleem. Ben je benieuwd naar ons werk en of dienstverlening kijk dan eens bij diensten of onze projecten. Meer kun je vinden om onze Facebook pagina.

Dus staat vakwerk, kwaliteit, design en een glimlach van een klant voor jou ook centraal in je werk dan komen wij graag met jou in contact! Naast hard werken staat gezelligheid en biertje op zijn tijd ook centraal. Alle actuele vacatures vind je op deze pagina.

ACTUELE VACATURES

Allround bouw-/ timmerman

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige allround bouw-/ timmerman die ons team komt versterken.

Vakwerk waar onze opdrachtgevers trots op zijn

Wij zijn meer dan tevreden. Wat een vakwerk, blijft genieten.

Lydia van Rossum

Wij zijn zeer tevreden met het badkamermeubel en de plaatsing hiervan.

Marleen Bruysten

Vakwerk!! Wij zijn in het Cardo Huys in Arkel dik tevreden met de prachtige verbouwing.

Ingrid Cardol

Fred is gewoon een VAKMAN met hoofdletters! Hij heeft onze houten vloer gelegd en vervolgens de veranda ontworpen en gebouwd. Daar waren we zo enthousiast over dat hij het jaar daarna ook onze schuur/stal heeft ontworpen en gebouwd. En alles ziet er TOP uit.

Anouk van Gelder

Toen wij in ons nieuwe huis een totaal verwaarloosde parketvloer aantroffen wilden wij hem eigenlijk vervangen. Gelukkig hebben wij dat niet gedaan want door jullie harde én snelle werk is de vloer weer als nieuw. Van compleet uitgedroogd geel/oranje naar prachtig licht door het goed schuren en vervolgens behandelen met witte olie. Ook de nieuwe plinten zijn mooi strak gelegd. We hebben er elke dag weer plezier van!

Marieke la Verge

Een prachtige carport laten zetten. Echt vakwerk!!!!!

Sabine Van Bruchem de Jong

Nieuwe keuken,en de rest van de onder verdieping. Mooi en strak werk geleverd, topklasse 👌👌 Bedankt vakmannen en vrouwen 👍👍

Bart Bijl

Top bedrijf met alleen maar vakmannen en een vakvrouw🥳👍

Sven Wijkniet

Fred heeft onze houten vloer, die de vorige bewoners hadden geschilderd, opgeschuurd en in de lak gezet. We hebben nu een prachtige vloer! Ook de plinten in de woonkamer heeft ie supermooi geplaatst. Fred is een vakman.

Pascal Rijnders